SUOMEN RUOKABLOGIT

Liemessä-ruokablogiin | Suomen ruokablogit | Blogirinki

Paulig Makupari-kisa

Bloggaaja: Jenni
Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest
Newer Post Older Post Home
  • Epätrendikäs ruokablogi
    Juhannussunnuntain fajitas ja jälkiruoka - Kun juhannusaaton (ja –päivän) menu koostui pääasiassa kalasta ja varhaisperunoista, oli ihan hyvä että juhannussunnuntaina siihen tuli jo vähän vaiht...
    1 day ago
  • Kauhukeittiö
    Savustuslastut vs. savustuspalat - Makuja grilliin ja savustimeen Savustuslastut ja savustuspalat ovat mainio lisä grillaukseen ja savustukseen – ne tuovat ruokaan savun aromia ja tuovat e...
    4 days ago
  • Campasimpukka
    CampaReissu1/2025 viikko 11 - Yhdestoista reissuviikko alkoi helteessä, jollaista ei ollakaan vielä tällä matkalla koettu. Torstai 19.6.2025 päivä 71 Nyt on kuulkaa kuuminta hottia...
    5 days ago
  • Pastanjauhantaa
    Tämän juhannuksen parhaat - Juhannusta vietettiin tänäkin vuonna mökkimaisemissa tutussa seurassa ja enimmäkseen tuttujen ruokalajienkin parissa. Mukaan mahtuu kuitenkin aina myös ai...
    1 week ago
  • Anzkun kauhasta kajahtaa
    Täytetyt tomaatit - Mökkeily- ja grillailukausi aloiteltiin tänä vuonna jo pääsiäisenä – kiitos vähälumisen talven, tiet ja tienoot olivat sulat ajoissa! Näistä tomaateista ...
    1 week ago
  • Äijäruokaa
    Kapteenin kookoskakku - [image: A cococut cake] Tarvitset Kumppanini löysi tämämän mainion reseptin Facebookista ja se on niin hyvää, että hän on tehnyt sitä jo kolme kertaa. P...
    1 week ago
  • Chocochili
    Grillattu panzanella - Klassikkosalaatin maku saa uutta syvyyttä grillin kautta. Voisin kesällä elää (ja yleensä elänkin) lähinnä erilaislla salaateilla. Mökin kasvimaalta saa no...
    1 week ago
  • Meilläkotona - ruokablogi
    Hyvää syntymäpäivää - Tänään oli vuorossa ensimmäiset perheemme kesäisistä syntymäpäiväjuhlista. Nuoret eivät nyt paikalle päässeet, mutta mummu ja veli perheinen kutsuttiin ka...
    2 weeks ago
  • Tuulikummun keittiössä
    RUOKAA, KÄDENTAITOJA JA MATKAILUA - *Juniorikokki - **Koko vuoden kokkauskirja on suunniteltu innostamaan erityisesti pieniä kokkeja.* Kirja on täynnä inspiroivia reseptejä, joita lapset v...
    3 weeks ago
  • Jotain maukasta
    Kuusenkerkkäsiirappi kahdella tapaa - Kuusenkerkkösiirapin aika! Pääset kuusenkerkkösiirapin herkulliseen makuun muutamalla eri tavalla. Keittämällä tai uuttamalla. Kuusenkerkkäsiirapin valmi...
    4 weeks ago
  • Polkkapossu
    Vappupiknikille savulohirullat, nuudeli-rapusalaatti ja saaristolaisleipä kolmella täytteellä - Vapun kunniaksi herkutellaan piknik-hengessä. Helposti valmistettavat ja pientä kuljetusta kestävät kalaherkut ovat loistavaa tarjottavaa vappuaattona tai ...
    2 months ago
  • Ruokablogi Pallolaajennus
    Alkoholiton kossukola Lidlistä - Limumarkkinat ovat muutoksessa. Maailma ja Oy Suomi Ab taitavat molemmat nykyään suosia makeutusaineita sokerin sijaan. Väestön sokeri-intaken vähentämis...
    4 months ago
  • Liemessä
    MEKSIKOLAINEN PAPUKEITTO - [image: Meksikolainen papukeitto] Lämmittävä meksikolainen papukeitto on oma go-to ruoka kun pitää saada suunmukaista ruokaa muksuille, paljon ja useammaks...
    4 months ago
  • appelsiinejahunajaa
    Kauraiset mantelikookospikkuleivät - Leivoin gluteenittomia pikkuleipiä, josta tuli todella herkulliset. Nämä pikkuleivät ovat sekä gluteenittomia että vegaanisia. Pikkuleipien saajan mukaan...
    6 months ago
  • Kaikki äitini reseptit
    MUNAKOISOA, SARDELLIKASTIKETTA JA BURRATAA - Tykkäättekö munakoisosta? Se taitaa olla yksi noita kasviksia, jotka vähän jakaa mielipiteitä. On ihmisiä, jotka väittävät, että ovat saaneet tuskin kos...
    10 months ago
  • Terveiset ravintoketjun huipulta
    Peurakytikselle pimeänäkölaitteella - Pimeänäkölaitteet ja lämpötähtäimet ovat tulleet jäädäkseen. Olen tähän asti ollut jääräpäisesti Wanhan liiton miehiä ja vannonut perinteisen eurooppa...
    1 year ago
  • Perjantaikokin blogi
    Some täynnä tapahtumia, kulisseissa muutosneuvotteluita - Elämä ei ole aina sitä, miltä se näyttää sosiaalisessa mediassa. Itselläni on takana ehkö rankin kaksiviikkoinen yrittäjäurallani. Somen perusteella siihen...
    1 year ago
  • Punavuori gourmet
    Vuosi 2023 - Hupsis, taas on mennyt monta kuukautta blogin päivittämisestä. En ole ottanut paineita tästä, mutta jotenkin haluan pitää myös blogin elossa. Siksi nyt ...
    1 year ago
  • Keltaisessa keittiössä
    Barcelonan parhaat makumuistot - Barcelona sopii täydellisesti pieneen naposteluun. Emme käyneet kertaakaan syömässä pitkää illallista vaan maistelimme pitkin päivää tapas- ja pintxobaarie...
    1 year ago
  • Puolialaston kokki
    AASIALAINEN LUUMUKASTIKE eli "DUCK SAUCE" - Luumusato pääsi tänä syksynä yllättämään. Aiempien vuosien muutamat luumut päätyivät lintujen matkaan, mutta tänä syksynä luumupuu notkuu kypsää satoa....
    2 years ago
  • Maistuis varmaan sullekin!
    Jäätelöpiparkakut - *Loimu 2021 saatu: Lignell & Piispanen.* Leivottiin lapsen kanssa piparkakkuja ja osa piparkakuista täytettiin jäätelöllä. Jäätelöpiparkakut on helppo ...
    3 years ago
  • Sillä sipuli
    Joulumenu 2020 - Olemme pruukannet (= meillä on ollut tapana) heti joulun jälkeen joka vuosi laittaa blogiin joulumenumme. Tänä vuonna se heti oli tänään, reipas 11 kuuka...
    3 years ago
  • Kaakao kermavaahdolla
    PERINTEINEN MUSTIKKAPIIRAKKA - Usein erilaisten makeiden piirakoiden täytteeseen tulee lisättyä rahkaa, tuorejuustoa, kermaviiliä tai muuta vastaavaa. Nyt halusin tehdä tällaisen vähä...
    4 years ago
  • Hellan ja viinilasin välissä
    Aasialainen kalakeitto - Nyt kun olemme päässeet makumatkojen makuun, niin jatketaanpa hyväksi havaitulla polulla. Madeaika on parhaimmillaan ja ostimme torilta mateen mäteineen ka...
    4 years ago
  • Kinuskikissa
    Vaahtokarkkimuffinssit - Nuotiolla grillattujen vaahtokarkkien makuun pääsee paahtamalla vaahtiksiin uunissa rapean ja tumman pinnan. Sisältä pehmenneet vaahtokarkit sulatetaan k...
    4 years ago
  • Kokit ja Potit
    Korvasienipasta - Korvasienet avaavat sienikauden! Kermainen ja täyteläinen korvasienipasta maistuu hurmaavalta, keväiseltä metsältä. Hämmentävää, että vasta kesään heräil...
    5 years ago
  • Ruokaa ja vähän muutakin
    Kodak Brownie Six-20 model II eli "Näpsä" - Tarina eräästä laatikkokamerasta. Kaveri löysi kierrätyskeskuksesta roskikseen menossa olevan laatikkokameran. Etsimien peilit olivat irti ja kolisivat la...
    5 years ago
  • Dinner 4U2
    Söderin herkullisten alku- ja jälkiruokien äärellä - Ravintola Söder Uudenmaankadulla on omassa tarjonnassaan keskittynyt alku- ja jälkiruokiin, jättäen pääruuat kokonaan väliin. Ravintolan konsepti on varsi...
    5 years ago
  • Siskot kokkaa
    Yotamin nopeutetut munakoisot - [image: munakoisoa karitsatäytteellä] Vaikka mussa asuu edelleen semmonen projekteihin innostuja ja fiiliskokkaaja enkä varmaan koskaan siitä eron pääse,...
    5 years ago
  • Viva ciabatta!
    Syysretkillä - *kuumaa mehua* Retkiä tulee tehtyä pari kertaa viikossa ja koluttua silakkamarkkinat ja kissanristiäiset. En jaksa kepittää vaan hiekkalaatikon vieressä...
    5 years ago
  • Herneetkin rokkaa.
    Ite tein: Värikkäät vegeleivät ja Suomalainen menestysresepti tuotteita - Heräsin vähän liian myöhään Jyrki Sukulan vetämään TV-sarja Suomalainen menestysresepti pariin. Kesän lopussa näin pari viimeistä jaksoa, ja niitä sitten ...
    5 years ago
  • Amalfin sitruunat
    Bouchon (France 2019) - Bouchon tarkoittaa pullonkorkkia, viinipullon perinteisen korkin muotoa. Bouchon-leivonnaisissa nimitys tulee leivonnaisen muodosta eli se on yläosastaan p...
    6 years ago
  • Keittotaiteilua
    Riesling-kakku synttärisankarille - Tiesitkö, että riesling-rypäle juhlii syntymäpäiväänsä 13. maaliskuuta? Saksan rieslingistä löytyy ensimmäinen virallinen merkintä 13.3.1435, jolloin Kla...
    6 years ago
  • Kulinaarimuruja
    Texmex-överit - Himoitsin tätä mättöpellillistä siitä saakka, kun sen ohjeen Soppa 365:ssa ensi kertaa näin. Joskus viime vuonna sain vihdoin aikaiseksi valmistaa sitä j...
    6 years ago
  • Habanerokitchen
    Muistatteko vielä ne somereseptit - Somereseptit olivat mainioita ja lyhyen ytimekkäitä ruoka-ohjeita. Itse mestari Chef Henri Alenin sormista näpytellen syntyi reseptejä katajaiselle kansall...
    6 years ago
  • Vatsasekaisin kilinkolin
    Projekti kesäkoti ja kuinka meistä tuli siirtolapuutarhureita - *Instagramissa minua seurailevat ovat saattaneet huomata, että vauvojen lisäksi meillä on meneillään toinenkin projekti, nimittäin siirtolapuutarhamökin ja...
    6 years ago
  • Tsajut
    Sauce2018-seminaari, päivä täynnä ruokaa ja ruuan rakastajia - Kirjoitus on yhteistyössä Sauce2018 kanssa Hei, olen Inka Jalovaara, Tsajutin vieraileva kirjoittaja. Olen 22-vuotias ja ammatiltani kokki, töissä eräässä...
    6 years ago
  • Pata porisee
    Kesäkurpitsatalkoot osa 2 - Hellesää kypsyttää kesäkurpitsasatoa ennätysvauhtia. Kun normaalisti paras sesonki on vasta elokuussa, tänä vuonna sesonki käy vilkkaana jo nyt. Kesäku...
    6 years ago
  • Kannat kattoon!
    Grillattua parsaa uppomunan ja pancetan kanssa - Uppomuna on aina hauska ruoka ja nyt vielä hauskempi, kun tehtiin 17 kerralla hurjalla vauhdilla. Harvoin näkee sellaista tiimityötä kananmunien parissa. ...
    7 years ago
  • MonkeyFood
    Aprés le vegaanihaaste - Johan on työn takana löytää aika ja MUISTAA blogata! Vahingossa taas putosin blogaamattomuuteen, vaikka ensi alkuun ideoida teksteiksi tuli paljon (missä n...
    7 years ago
  • Terhin keittiössä
    Mozzarellaranskis - syntisen hyvää! - Ihanaa kun on vihdoinkin vähän pakkasta vaikkakin mun kroppa ei tykkää. Siksikin kotona on takka päällä joka ilta sekä lämmitykset muutenkin päällä kunnol...
    7 years ago
  • Avaruusasema
    Ravintola Grön - Työpaikkani Tampereen konttorilla on pyörinyt jo vuosikausia ravintolakerho, jonka aktiivisuutta on tullut kaukaa ihailtua ja vähän kadehdittuakin. Viime k...
    7 years ago
  • Hayley's Cuisine
    Omenakakku omenasiivuista - Syksy ja omput! Jee jee jee! Omenapiirakka on ehdottomasti meitsin suosikkipiirakka. (Tai ehkä raparperi...) Syyskauden luottoleivonnainen on perinteinen o...
    7 years ago
  • Ketun keittiössä
    Marinoidut grillisienet - Marinoitujen grillisienten ohje löytyi jostain lehdestä kesäkodissa, valitettavasti en enää muista mistä. Reseptikin voi tässä olla ulkoa muisteltuna vähän...
    7 years ago
  • Andalusian auringossa
    Kirsikkagazpacho on täydellinen kesäherkku! (kasvis, gluteeniton, kosher) - *For English please see here* ** * * * *Kirsikat tuovat raikasta twistiä tapasklassikko gazpachoon. Lisäksi kirsikkagazpacho on helppo ja nopea - täydel...
    7 years ago
  • Lautasellesi
    Haudutettu kananpojan paisti kermaisessa olutkastikkeessa – Hautatud kanapoja praad kooreses ôllekastmes - Suomalaisten kananlihan syönti kasvaa jatkuvasti ja minunkin blogin reseptien Top-listalla on jatkuvasti kanaruokien ohjeita, mikä tarkoittaa, että kana/...
    7 years ago
  • Ruokahommia
    Paahdettu viinirypäle-fetasalaatti - Parasta kesässä on se, kun löytää tyhjältä näyttävästä jääkaapista kaikenlaisia puolinahistuneita torikasviksia, kokoaa ne yhteen ja saa aikaiseksi aterian...
    8 years ago
  • Peruspöperöä
    Jazzia ja jäätelötasting juhlavuoden kevätbrunssilla - Eilen sunnuntaina pääsin pitkästä aikaa istumaan samaan pöytään aina yhtä hulvattomien oululaisten ruokabloggaajien kanssa. Suomi 100 -teemabrunssille pu...
    8 years ago
  • Koemaistaja
    Hello world! - Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!
    8 years ago
  • Heleen's Hobbies
    Andalusian auringossa ja Muhammara-tahna - Andalusian auringossa, kulinaristiretkiä Jerezistä Jerusalemiin, kirjoittanut ja kuvannut Andalusian auringossa-blogin Erja Ariela Säkkinen. Pitkästä aikaa...
    8 years ago
  • Köökistä kajahtaa
    RAUMAN RAFLAT: Goto - *Postaus on tehty yhteistyössä ravintola Goton kanssa.* Ravintola Goton isot ikkunat Vanhassa Raumassa ovat iltahämärällä erittäin kutsuvat, kun niiden ...
    8 years ago
  • Makuturisti
    Presidentti Trump on reviiripuolustaja - (Yhdysvaltojen uusi presidentti *Donald Trump* peruutti TTP – sopimukseen |1 osallistumisen USA:n osalta. Yle informoi aiheen siten, ettei Trump halua...
    8 years ago
  • Kettuterroristit
    Ystäville muistoksi - Jouluna tulee enää tehtyä muutamia lahjoja. Yksi pieni kaveririnki on sellainen, jossa tapaamme säännöllisesti vuoden mittaan. Joulun alla annamme toisil...
    8 years ago
  • Noran ruokablogi
    Joulukuun 1. päivä ja joulukalenteri - *Joulukuun ensimmäinen päivä.* Tonttu oli yön aikana askarrellut joulukalenterin lapsille. Siihen ei tarvittu kuin hengari, silkkinauha, paperipusseja ja...
    8 years ago
  • Chez Jasu
    Kania ja aprikoosia - Jatketaan siitä mihin jäin. Eli kanista ja padasta. Isänpäivänä kanin koivet muhivat padassa aprikoosien ja kuivatun limen kanssa sillä aikaa, kun kävi...
    8 years ago
  • Consummatum est.
    JÄTSKI NUMERO DUBBEL NOUGAT-SUOLAPÄHKINÄ - Kas, vilahtikin muutama kuukausi ohitse aivan huomaamatta. Mun piti oikeasti lopettaa koko paska (=blogi) mut kerron nyt kummiski yhest jäätelöstä. Tei...
    8 years ago
  • Mustikkasuu
    Mummon mustikkapiirakka - Maailman paras mustikkapiirakka on tehty mummon ohjeella, näin luki Ilta-Sanomien Ruokala -sivuilla, josta löysin tämän herkullisen ja helpon mustikkapi...
    8 years ago
  • Sitruunaruoho
    Bistro Naapuri - Oletko jo käynyt Tampereella Bistro Naapurissa? Stockan takana Tuomiokirkonkatu 24:ssä sijaitseva bistro on ollut paikoillaan nyt reilun vuoden. Saman kato...
    9 years ago
  • Inkiväärihillo
    - *Heippa!* *Tämä on Inkiväärihillo-blogin vanha osoite. Blogi löytyy nyt osoitteesta * *inkivaarihillo.blogspot.fi* *Tervetuloa!* *t. Päivi*
    9 years ago
  • Herkkusuun lautasella
    Pääsiäisen 2016 viinisuositukset - Cabeca de Toiro Reserva 2011 Portugalilainen rubiininpunainen joka vivahtaa violettiin. Pyöreän ja pehmeän makuinen marjainen punaviini jossa mm karhunva...
    9 years ago
  • Patalintu
    MEHEVÄN MUHEVA JA ENNENKAIKKEA SUPERMAUKAS KASVISLASAGNE -  Tehtiin toissa viikonloppuna tätä kasvislasagnea, jota syödessä mietin, että taisi jauhelihaversio löytää voittajansa. Vaikka on tämä munakoiso-jauhe...
    9 years ago
  • Jokihaka kokkaa
    Savumakrillipasta - Makrillia, pinaattia ja pastaa. Helppoa ja nopeaa lounaaksi tai arki-illaksi. Resepti Kamerassa ja Kauhassa!
    9 years ago
  • Soppaa ja silmukoita
    Nuttu tammkuun tytölle - Ystäväni kysyi jo hyvissä ajoin syksyllä josko voisin neuloa suvun uudelle tulokkaalle tossut. Suostuin oitis pyyntöön (mikä ihana syy mennä lankakauppaa ...
    9 years ago
  • Helloillamme
    Uudenvuoden nyhtöleipä - Olipa taas mukavaa järjestää pitkästä aikaa juhlat! Vielä mukavampaa oli, että niin moni pääsi paikalle, vaikka päätös uudenvuodenjuhlien pitämisestä synty...
    9 years ago
  • Kokkailua kaksiossa
    Omenaruusut - Omenaruusut, nämä todella kauniit voitaikina-omena-nyytit ovat kuulemma olleet jo jonkin aikaa internetilmiö mutta jotenkin se oli mennyt minun ohi. Sisk...
    9 years ago
  • Kotona tehtyä
    Pororuusunen - Olkoon tämä pororuusunen vuoden 2015 päättävä päivitykseni. Kiitän sydämestäni sinua blogini uskollinen lukija/seuraaja. Toivon, että jaksat pysyä mukanani...
    9 years ago
  • Prinsessakeittiö
    Haikeat jäähyväiset - Monen prinsessan elämässä käy ennemmin tai myöhemmin niin, että hän löytää itsensä kruunajaisista, joissa hänen päähänsä asetellaan painavampaa kruunua ja ...
    9 years ago
  • Pumpkin Jam
    22. OMENAINEN SIENISALAATTI - Vuosienkin blogityö voi tuottaa tepposia: olin ihan sata varma, että olen jo joskus blogannut tämän omenaisen suolasienisalaatin ohjeen! Mutta ehei, sin...
    9 years ago
  • Kärähtäneet
    (Hirvi)carpaccio - Vajaat kymmenen vuotta sitten carpacciota löytyi paljon ravintoloiden alkupalalistoilta. Sittemmin trendit lienevät pyyhkäisseen sen ohitse, mutta laadu...
    9 years ago
  • kipAKKA kokkaa
    Kleinbussillinen joulumieltä liikenteessä! - Joulu tulee minulle perinteistä. Yksi niistä on piparkakkurakennelman teko, joka takaa jokavuotisen innostuksen, kehittelyn ja lopulta ärräpäät kun taas ...
    9 years ago
  • Hurnosen ruokapalsta
    Halloween-juhliin karmivaa tarjottavaa - Tässä kunnon kattaus erilaisia Halloween-aiheisia ruokia lasten kesteihin. Halloween leikittelee kauhuteemalla ja sitä on näissä ruokalajeissa yllin kyllin...
    9 years ago
  • Decapitated
    Kuohuviinin paras kaveri - [image: Image Hosted by ImageShack.us] [image: Image Hosted by ImageShack.us] On hassun piikikäs mansikka-vaahokarkkisiili. Seurustelujälkiruokana mitä pa...
    9 years ago
  • Limepippuri
    Suklaajuustokakku - Kyläillessämme saimme maistaa sen verran hyvää kakkua, että resepti piti saada itselle ja laitetaan se tänne hyvään talteen, sillä kakkua tulee tehtyä varm...
    9 years ago
  • Hellun hellalla
    Asian cross kitchen – lohta Thai-dipillä - En ihan rehellisesti muista, mistä alkujaan sain idean tähän ruokaan, mutta joka tapauksessa siitä on tullut ihan todellinen signature dish. Ruoka, joka a....
    9 years ago
  • Unelias
    Lohikiusaus - Lohi on niitä ruokia, joista mun pitää vähän taikoa oman maun mukaista. Tarvitaan hapanta lisää, mieluusti piparjuurta tai sinappia, ja savukalanahan lohi ...
    9 years ago
  • Makustelijat
    Uppopaistetut kikherneet, herkkua! - Saimme pari viikkoa sitten New Yorkissa *Gabrielle Hamiltonin* *Prune* -ravintolassa alkunaposteltavaksi pienen kupillisen uppopaistettuja kikherneitä. Lämp...
    9 years ago
  • Hyvän maun rajalla
    Twerkkaava crème brûlée -trio - Mitä lukuisampi aksenttimäärä, sitä parempi ruoka? Tampereella Hämeenpuiston Cumulus-hotellin Grillsson-ravintolassa (terveisiä Jussille) oli aikanaan list...
    9 years ago
  • Soppakellari
    Kiva, kiitti ja hei! - Maailma ja erityisesti ruokablogien maailma oli melkomoisen erilainen silloin joskus 2007, kun tämä blogi näki päivänvalon. Aika monta postausta, tarkal...
    10 years ago
  • Mökkihöperön pöperöt
    Vaatteita Halensilta - Olin jotenkin kuvitellut, että *Halens* nettikaupasta löytyy vaan vaatteita vanhemmille ihmisille, eikä mitään nuorekasta tai muodikasta. Vaikken nyt muo...
    10 years ago
  • Omenaminttu
    Avokadosmoothie - [image: Smoothie] Eilen nautin mahtavan herkullisia kenialaisia ruokia ystävieni luona. Afrikkateema jatkui aamulla kotona avokadosmoothien muodossa. Kun ...
    10 years ago
  • Pikku Leijona ja puoli valtakuntaa
    Ystävänpäivää! - Mielipiteitä on monia, mutta mielestäni ystävänpäivä on hieno keksintö. Silloin on mitä oivallisin hetki muistaa kullanarvoisia ystäviä. Muistaminen voi...
    10 years ago
  • Cooking Delicious Dreams
    Japanese Duck in sweet sake&soy sauce - Finally got to pop a bottle of some amazing draft Sake we bought from New York. Never though of using Sake as a part of a sweet soy sauce, but I guess w...
    10 years ago
  • Vegemisiä
    Bannari - Tämä herkku kuuluu niihin resepti-ideoihin, joita haudon pitkään mielessäni ennen kuin vihdoin pääsen/ehdin/kykenen tarttumaan toimeen. Banaanipannarit ...
    10 years ago
  • Pieni Vispiläkauppa
    Pienet kurpitsakakut - No nyt on viimeisetkin myskikurpitsan rippeet paahdettu, soseutettu ja leivottu piirakoiksi. Olen tehnyt perinteistä, amerikkalaista kurpitsapiirakkaa, ...
    10 years ago
  • Grillataan ja chillataan
    Paahdettu valkosipulikeitto ja rapeaa parmankinkkua - Meillä syötettiin ja juotettiin eilen T:n vanhempia pitkän kaavan kautta, kun anoppi käytti äitienpäivänä meiltä lahjaksi saamansa lahjakortin viiden ruoka...
    10 years ago
  • Soul kitchen
    Kurpitsagnocchit - Viides kerta toden sanoi, tai jotain sinnepäin. Aika monta kertaa olen gnoccheja tehnyt ja joka kerta niissä epäonnistunut. Koostumus on ollut aina väärä...
    10 years ago
  • Mämmi
    Comb Danish ‒ Kampaviineri - [image: http://www.veganmofo.com/]*Random facts about Finnish coffee culture #19:* A good rule of thumb is that for every pastry, there is one portion r...
    10 years ago
  • Fanni ja Kaneli
    Fanni & Kaneli Maku.fissä - Fanni & Kanelin tarinat jatkuvat taas! Löydät uudet jutut nyt Suomen suurimman ruokalehden Maku.fi-sivuilta. Lue koko juttu
    10 years ago
  • Sokerikukkasia
    Häähumua - Minicupcakes - Rakkaat ystäväni K ja I menivät naimisiin viime heinäkuussa. Häälahjanani olin tarjoutunut leipomaan häihin jotain pientä ja suloista. Lopputuloksena synty...
    10 years ago
  • Sorsanpaistaja
    Pasta alla norma - Ihan ensimmäinen reseptipostaukseni (onpa muuten järkyttävä kuva) reilut kahdeksan vuotta sitten oli pasta alla norma. Välillä norma jäi unohduksiin, mutta...
    11 years ago
  • Herkku ja koukku
    Uutta, uutta, eli uutisia! - No niin, kuten me H&K -tytöt jäähyvästeissä luvattiin, palaamme tänne kertomaan, jos jotain uutta ilmoilla on. Ja mullahan on! Perustin puutarha-aiheise...
    11 years ago
  • Reilua ruokaa
    Keitetyt sinisimpukat - Tässä simppeli, mutta ah niin toimiva ohje simpukoiden valmistukseen. Ajatuksena on, että simpukat kypsyvät viinihöyryssä. Kasvatetut sinisimpukat ovat ee...
    11 years ago
  • Merrymorning!
    RIISIPIIRAKKA. - Mut hahaa, ei siis se pikkutyttöjen jumppatossu, vaan Toscanalainen riisikakku. Tai riisipiirakka, koska tein sen piirakkavuokaan. On ollut pitkä hiljaisuu...
    11 years ago
  • Smetana
    Paljonko Jeppe juo? - Alkoholi puhuttaa ihmisiä. Ministerille alkoholi on lähinnä haitta, jonka mainontaa pitää rajoittaa, vaikka asiantuntijat pitävätkin rajoitusten perusteluj...
    11 years ago
  • Jauhot Suussa
    MOIDO! - Eräs pikkusiskoni lastenhoitaja tapasi aina meille tullessaan huutaa heleällä äänellä, ehkä hienoisella jyväskyläläisellä korostuksella, ”Moido!”. Mieles...
    11 years ago
  • Ankerias Vipunen
    Kukka - Vuoden pimeimpänä päivänä teekupissani aukesi pieni aurinko. Voices of Light: IVKategoria(t): tee
    11 years ago
  • Mau!kas ruokablogi
    Smetana-uunilohi - Paistoin elämäni ensimmäisen lohen! :D Itse en kalaa saa syötyä, mutta muut syöjät tätä kehuivat. Tiesin kyllä uunilohen olevan helppo valmistaa, mutta sil...
    11 years ago
  • Ruokapäiväkirjat
    Ihana Tallinna -ja Elevant - Monen muun tapaan rakastan Tallinnaa! Sen romanttisuutta, kotoisuutta, nostalgisuutta, kauneutta, rouheutta... Kaikki Tallinnan reissuni ovat olleet tiiser...
    11 years ago
  • DevilChef - Kauhukeittiö
    Uusia BBQ ja grillausvideoita - Kauhukeittiön Tubekanavalle on julkaistu muutama uusi video, sekä uudelleen liekitetty muutama vanha setti! Käy ihmeessä tutustumassa ja tilaa kanava! Vide...
    11 years ago
  • Kädenvääntöä
    Kaalimaan kakara - Kaali taitaa olla aika monen traumaruokaa. Onneksi minulla on mummi, joka tekee maailman parhaat kaalikääryleet ja on samalla käännyttänyt myös poikaystäv...
    11 years ago
  • MaiFuud etc.
    Paahdetut tomaattipaprikat - Ohjeen tähän espanjalaissävyiseen herkkuun löysin Kauhaa ja rakkautta blogista klik. Paprikat sopivat loistavasti sellaisenaan syödyksi tai lihan ja kal...
    12 years ago
  • Kivistössä
    Muuttoa ja tupariarvontaa - Kivistössä on kasvanut isoksi Lilyn hellässä huomassa ja hyvässä seurassa. Lue koko juttu arvonta
    12 years ago
  • Tuulenhuminaa
    HETKINEN.... - Ajtuksiani ja kertomuksiani luonnosta voit tällähetkellä lukea Facebookin osoitteessa Nautintoja luonnossa. Pääset sisään kirjautumatta. Myös netisivuni ww...
    12 years ago
  • Suolaa ja hunajaa
    Muuttopuuhissa – blogi muuttaa Divaaniblogeihin - Käännän nyt uuden lehden, pakkaan blogin kainaloon ja muutamme osaksi Divaaniblogeja. Toivottavasti sinäkin seuraat mukana. Muutto tuo mukanaan uusia tuul...
    12 years ago
  • Musta mutta valkoinen
    Makkaraperunat kahdella tapaa - Makkaraperunat kahdella eri tavalla valmistettuna. Juusto, peruna ja kunnon makkara ovat pyhä trio, kun tarkoituksena on valmistaa maistuvaa iltapalaa Läh...
    12 years ago
  • LukanLusikassa ruokablogi
    Arlan syksyn 2012 tuotteita ja miniarvonta - Arlan syksyn 2012 uutuustuotteita Arla antoi minulle jälleen mahdollisuuden tutustua heidän uutuustuotteisiinsa. Muiden kiireiden vuoksi tämä postaus vast...
    12 years ago
  • Tuulihattuenergiaa
    Sahramilla maustettu vanilja-luumuboston - Syksy on mennyt hujauksessa ja olen viime kuukausina nauttinut melko yksinkertaisista kokkailuista. Uunijuurekset tai simppelit pataruoat ovat ehdottomast...
    12 years ago
  • Ruokaohjeita ja herkkuja à la Marie
    Heippa kaikille! apua kaipaisin! - Olen ollut hyvin pitkään blogitauolla, mutta en ole silti hylännyt tätä blogia. Käytän tätä edelleen omana keittokirjanani. [image: smiley] Kuulin huhuja e...
    12 years ago
  • Henskiksen hekumalliset herkut
    Hyvästit heitän Vuodatukselle - Päätin siirtyä blogini kanssa täältä Vuodatuksesta Bloggeriin. Uusi osoite on: http://henskis.blogspot.fi/ Tervetuloa siis sinne kaikki vanhat ja uudetk...
    12 years ago
  • Lettupannu
    Lettupannun loppu - Lettupannu on tullut tiensä päätökseen. Blogi on ollut hyvä paikka jakaa ruokainnostusta ja tallentaa itselle tärkeät ruokamuistot. Innostus ei kuitenkaan ...
    12 years ago
  • Cebicin keittiössä
    Muuttoilmoitus! Uudessa blogissani arvonta! - *Hei!* *Kuten osa on saattanutkin jo huomata, ei vuodatukseen ole tullut osaltani uutta sisältöä. Päädyin lopulta vaihtamaan blogini toisaalle ja Cebicin ...
    12 years ago
  • Kouluruokablogi
    Tuleva tarjoilija - Kuva: RikuOlin kavereitteni kanssa syömässä, kun menin hakemaan itselleni maitoa, niin minun kaveritkin halusivat että käyn. Sitten ajattelin etten voisi ...
    13 years ago
  • Italiansalaatti
    Kukkakaalicurry - Curry al cavolfiore - Hups! Aika lentää – huomasin, että edellisestä postauksestani on jo kulunut 5 viikkoa… Paljon työtä ja vähän vapaa-aikaa, mutta en ole siitä huolimatta l...
    13 years ago
  • Juuresta latvaan
    Simpukoita! - Tänä vuonna olen ottanut tavoitteeksi laittaa monipuolisemmin kala- ja äyriäisruokia. Yksi testiin päässyt eläin oli sinisimpukka. Olin toki syönyt niitä e...
    13 years ago
  • Ahmija
    Vuohenjuustosalaatti kriek-vinaigretella - Meillä ei ole viime aikoina ihmeellisesti syöty. Kurkkutautisen kokin ruokavalion perustana ovat olleet spelttimannavelli ja tuoremehu yhdistettynä avokado...
    13 years ago
  • Suklaahabanero
    Viikonloppureissu Tallinnaan - Siskolikka halusi pienelle viikonloppu breikille ja mukana täytyisi olla jotain pientä luksusta. Niinpä päätettiin mennä Tallinnaan mutta hieman parempana ...
    13 years ago
  • Keittokulma
    Runebergin muffinsit - Tulevana sunnuntaina on Runebergin päivä. Sen kunniaksi sopii leipoa aiheeseen liittyviä muffareita. Runebergin tortuista nämä eivät ehkä käy matalan raken...
    13 years ago
  • Sivumaku
    Sivumaku goes Maikkari - *Olen melskannut viime aikoina niin paljon uutisista Facebookin puolella, että olen unohtanut tyystin informoida asioiden muuttumisesta blogin puolella. Hu...
    13 years ago
  • Peukalo Sopassa
    Täytetyt kibbeh-pyörykät ja libanonilaiset raviolit - Tilasimme itsellemme joululahjaksi netistä muutamat kirjat, jotka saapuivat postiin joulun välipäivinä. Gastronomian sanakirjaa olin jo pidemmän aikaa hal...
    13 years ago
  • Gastromaniat
    Gulassikeitto - Myrskysi, muttei lumesta ollut tietoakaan. Pöh! Kävin töistä tullessa kotimatkalla hakemassa lähi-Antonista karitsan lapaa ja haaveilin kuumasta tomaattise...
    13 years ago
  • Jokapäiväistä leipää
    Sisustin itseäni linssisopalla - Tämä uusi koti tulee tekemään ihmeitä minun muhkeille muodoilleni useammastakin syystä. Ensisijaisesti tietysti siksi, että enää käytössäni ei ole hissiä...
    13 years ago
  • Voisilmäpeliä
    Voisilmäpeluri kiittää ja kumartaa - Arvoisat ystäväni keittiössä ja toverini ruuanlaitossa, on tullut aika sanoa hei hei. Tällaisen postauksen alussa kuuluu aina hämmästellä, miten aika onk...
    13 years ago
  • Fakta ja Farfalle
    Ruokaa metsästä - Luin muutama kuukausi sitten jutun suomalaisesta kokista, joka ylisti metsäyrttejä ja niiden käyttöä tavallisessa kokkauksessa. Juttu taisi olla Glorian Ru...
    14 years ago
  • Leipoi, Leipoi...
    -
  • Hannan soppa
    -
  • Siskonmakkarasoppa
    -
  • Makunautintoja Mimmin keittiöstä
    -
  • Makunautintoja Mimmin keittiöstä
    -
  • Muusissa
    -
  • Chef Santeri
    -
  • Suun huvitus
    -
  • Qulinaristi
    -
  • Rakkaudesta ruokaan
    -
  • Keittiökameleontti
    -
  • selleriseikkailu
    -
  • Köökissä
    -
  • Kirjeitä keittiöstä
    -
  • Moments
    -
  • Blogi | Reseptitaivas
    -
  • Ahmija
  • Amalfin sitruunat
  • Ankerias Vipunen
  • Anzkun kauhasta kajahtaa
  • Appelsiineja hunajaa
  • Campasimpukka
  • Cebicin keittiössä
  • Chez Jasu
  • Chocochili
  • Consummatum est.
  • Cooking delicious dreams
  • Decapitated Food
  • Dinner 4U2
  • Epätrendikäs ruokablogi
  • Fanni ja kaneli
  • Gastromaniat
  • Grillataan ja chillataan
  • Hannan soppa
  • Hayley's cuisine
  • Heleen's hobbies
  • Hellan ja viinilasin välissä
  • Helloillamme
  • Hellun hellalla
  • Henskiksen hekumalliset herkut
  • Herkku ja Koukku
  • Herkkusuun lautasella
  • Herneetkin rokkaa
  • Hirame-no-me
  • Hyvän maun rajalla
  • Inkiväärihillo
  • Jauhot suussa
  • Jokapäiväistä leipää
  • Jokihaka kokkaa
  • Jotain maukasta
  • Juuresta latvaan
  • Kaakao kermavaahdolla
  • Kaikki äitini reseptit
  • Kannat kattoon!
  • Kauhukeittiö
  • Kauhukeittiö
  • Keittiökameleontti
  • Keittokomerossa
  • Keittokulma
  • Kettuterroristit
  • Ketunkeittössä
  • Kinuskikissa
  • KipAKKA kokkaa
  • Kirjeitä keittiöstä
  • Kivistössä
  • Koemaistaja
  • Kokit ja Potit
  • Kokkailua kaksiossa
  • Kotona tehtyä
  • Kouluruokablogi
  • Kulinaarimuruja
  • Kädenvääntöä
  • Köökissä
  • Köökistä kajahtaa
  • Lautasellesi
  • Leipoi, leipoi
  • Lettupannu
  • Liemessä
  • Limepippuri
  • LukanLusikassa
  • MaiFuud etc.
  • Maistuis varmaan sullekin!
  • Makunautintoja Mimmin keittiöstä
  • Makustelijat
  • Makustelijat
  • Mau!kas ruokablogi
  • Meilläkotona-ruokablogi
  • Merrymorning!
  • Moments
  • MonkeyFood
  • Musta mutta valkoinen
  • Mökkihöperönpöperöt
  • Noran ruokablogi
  • Omenaminttu
  • Pallolaajennus
  • Pastanjauhantaa
  • Pata porisee
  • Patalintu
  • Perjantaikokki
  • Peruspöperöä
  • Peukalo sopassa
  • Pieni vispiläkauppa
  • Pikku leijona ja puoli valtakuntaa
  • Polkkapossu
  • Prinsessakeittiö
  • Pumpkin Jam
  • Punavuori gourmet
  • Puolialaston kokki
  • Qulinaristi
  • Rakkaudesta ruokaan
  • Reilua ruokaa
  • Reseptitaivas
  • Ruokaa ja vähän muutakin
  • Ruokahommia
  • Ruokaohjeita á la Marie
  • Ruokapäiväkirjat
  • Sillä sipuli
  • Siskonmakkarasoppa
  • Siskot kokkaa
  • Sitruunaruoho
  • Sivumaku
  • Smetana
  • Sokerikukkasia
  • Soppaa ja silmukoita
  • Soppakellari
  • Sorsanpaistaja
  • Soul kitchen
  • Suklaahabanero
  • Suolaa ja hunajaa
  • Suun huvitus
  • Tsajut
  • tuulihattuenergiaa
  • Tuulikummun keittiössä
  • Unelias kokki
  • Vatsasekaisin kilinkolin
  • Vegemisiä
  • Viva ciabatta!
  • Voisilmäpeliä
  • Äijäruokaa
Admin Jenni Häyrinen. Powered by Blogger.